VILLA TERRA ISTRIANA

PREKRASNA LUKSUZNA VILLA SA 3 TERASE

U blizini Vodnjana poznatom po vrhunskom maslinovom ulju, vinu i ostalim mediteranskim delicijama, u novom dijelu naselja sa pogledom na Nacionalni Park Brijune smjestila se ova villa na zemljištu od 1000m2. Kuća će se u prizemlju sastojati od ulaznog hodnika , wc-a , spremišta i velikog open space prostora od 73.20 m2 u kojoj će biti smještena moderna velika kuhinja sa otokom, blagovaonom i dnevnim boravkom sa kaminom. Također će se u prizemlju nalaziti konoba u istarskom štihu sa velikim kaminom i drvenim stolom sa klupama. Konoba će imati svoje zasebno spremište sa wc-om . Pristup konobi biti će i iz unutrašnjosti kuće i sa vanjske strane kuće. U prizemlju će se nalaziti 3 velike staklene stijene sa pogledom na bazen i vanjsku natkrivenu terasu sa velikim stolom. 

Na katu će se nalaziti 3 spavaće sobe od koje jedna master bedroom sa vlastitom kupaonicom i garderobom 25.50 m2 te terasom .
Na katu će se još nalaziti radna soba sa terasom, hodnik , kupaonica i spremište. Na katu će se također nalaziti prostor sa teretanom te saunom sa wc-om i tušem, koji će imati vanjski ulaz stepenicama ispred koje će biti još jedna natkrivena terasa od 19.67 m2 za uživanje nakon napornog treninga. Kuća će imati i izlaz na ravan krov , na kojem će biti ljetna kuhinja sa stolom za uživanje u jelu i piću te prekrasnim panoramskim pogledom. Na ostatku krova biti će smještene sve vanjske jedinice za grijanje i hlađenje kuće. Kuća će biti opremljena kvalitetnom vrhunskom pvc stolarijom, dijelovi kuće biti će obloženi kamenom, u interijeru kuća će biti obložena vrhunskim pločicama velikih formata te kvalitetnom sanitarijom kao i namještajem po mjeri. Kompletna kuća biti će “pametna”, tako da će se preko više displaya , tableta i mobitela moći upravljati rasvjetom, grijanjem i hlađenjem, bazenom, roletnama, video nadzorom itd. 

Svakako posebnost ove ville biti će eksterijer u kojem će se isticati veliki preljevni bazen od 60 m2, koji će imati zaseban jacuzzi. Bazen će biti grijan, sa slanom vodom, slapom te led rasvjetom u bojama te tušom. Do bazena biti će mjesto za opuštanje uz vatru, koje će biti u ravnini sa sunčalištem. Ljetna kuhinja biti će opremljena svim kuhinjskim aparatima, roštiljem , šankom sa barskim stolicama te tv-om za uživanje u sportskim utakmicama. Na nižem dijelu zemljišta ispod bazena biti će smješteno igralište za odbojku i nogomet na pijesku sa vlastitom rasvjetom za večernje igranje. Do igrališta iza klupa biti će smješteno spremište sa bazenskom tehnikom. Kuća će imati 3 natkrivena parkirna mjesta sa automatskom kapijom te zaseban manji ulaz. Okoliš kuće biti će u zelenilu, maslinama, lavandama i drugim mediteranskim biljem kompletno opremljeno automatskim navodnjavanjem. Uskoro će biti izrađena 3-d vizualizacija kompletnog interijera.